KEHIDUPAN DI MATRIKS PART 1

ASSALAMUALAIKUM =D
 
 
haaaa kali ini aku nak cerita pasal kehidupan aku kat matriks nie..nampak kann tajuk kat atas?..siap 'caps lock' lagii..kalau x nampak kena tambahkn power cermin mata awo2 sumaa..haha..*okayy merepek..mahap.. =p
okay okay okaaaayyyy *nada johan raja lawak =D
hari ini khamis 14/6/2012 dah nak dekat 2 minggu aku terpisah dengan family aku kat jb sanaaa..*alaa jb je punn tapii jaohh tuu.. ='(
haaa okokok..masa minggu 1storientasi tuu memang memenatkan,menyakitkan hati,,macam2 lah perasaan yang terbuku dalam hati nie..taapii lepas habis oiestas masa penutupn tuu kan ase cm nak menangis pun ade sebab fesi2 semua baik2 tapii tegas..tu yang best..macam2 lah dia bagitau sepanjang orientasi tuuu..untuk pengetahuan umum,tahun ini pecah rekod bahawa pelajar kolej matrikulasi johor elebihi 3ribu orang..*dahsyat wooo..itu belum termasuk pelajar second intake..pehhh ramai nyaa persaingan akuu..takott gilaaa.. =(
masa hari 1st pendaftaran tuu mcm biase lah tunggu giliran then buat apa yang patut..masa masuk bilik dah ada sorang room mate tengah kemas almari dia..nama dia NUR  ADIBAH.panggil dia diba..dia nie asal kelantan,tai dibesarkan di KL..dia memang sengal gilerr..x tau nak ckp cm ne..kalau 1 hari x gelak mmg x sah ddk nan dia nie..lepas tuu masuk NUR HANIS SYAHIRAH..dia budak jb..skola ssi..ok laa ade kawan jb jugokk..dia nie pulak sukaa sangat buat lawak and gado2 dengan diba debab tuu..*diba x debab tau..diorang mmg suka buat org lain gelak lah..lagii soang pulak SITI AMINAH..nama diaa punn siti sehh *bangga nie,,wee~ ahaa..da nie pulak masa 1st kenal dia nie macam pendiam..tapii dia punn gla2 meyh..i like..dia budak selangor..
 
okayy baru 2 cerita dah panjang..nie yang malas nk bebel niee ty x leh stop plak..hmm k laa need to go..len kali update lagii..sebab dah maghrib and kena pergi masjid..
 
ASSALAMUALAIKUM semuaa =D